Testimonial

Jack

Dearest MRVIKTHOR    Thank you soo much for a wonderful session yesterday.

It was a truly satisfying and complete experience and it made me feel humble, strong and empowered. I cannot find the words to say how fulfilling it was 

*************************************

Peter

Vorige maandag heb ik het geluk gehad een tantra massage en een bondage sessie met Vik te mogen meemaken. We hadden ervoor al behoorlijk gechat over mijn interesse voor Tantra en bondage. Het was voor mij jaren geleden dat ik nog eens vastgebonden was, heb het nooit helemaal bevredigend gevonden, ook al omdat het meestal met leer, meesters en slaven te maken had. En aangezien ik niet zo van leerbars en vlugge, anonieme sex hou en daarom het hele leerwereldje heb gemeden bleef ik met mijn (bondage)honger zitten. Zelfbondage was de enige uitkomst.

Vik is ongelooflijk goed in spanning opbouwen in een relaxte, ontspannen sfeer. Ik voelde me heel veilig in zijn goede handen. Hoe geleidelijk het netwerk van touw rond je lijf wordt gespannen, je handen op je rug worden gebonden, maakt dat je je volledig laat gaan en overgeeft. Vik houdt kontrole, alles vol liefde en respect. Ik heb me in tijden niet zo lekker gevoeld, ik raakte in trance, vooral toen hij mijn pik en ballen afbond en stevige knijpers op mijn tepels zette. Het had voor mij wel uren mogen doorgaan, andere houdingen, andere pijn. Ik hou niet zo van spanking en dat mocht ik ook zeggen. Ik heb dikwijls het idee dat ik maar alles moet lekker vinden. Maar Vik houdt rekening met je wensen, verlangens en gevoelens.

Doordat ik eerst een uitgebreide en heerlijke Tantra massage had gehad was ik sneller moe en heb ik, tot mijn spijt, moeten vragen om te stoppen.

Dit was voor mij de lekkerste, meest liefdevolle bondage ervaring ooit.

Ik zou heel graag een vervolgsessie willen, ik noem mezelf geen slaaf maar aan deze bondage wil ik graag verslaafd zijn

***********************************************

Arjan

Great first meeting with MRVikthor about 2 weeks ago.

I felt relaxed and confident very soon.

Good mental contact and then the feeling that MrVikthor knows what he does without extreme stuff.

The bondage was great, I loved it a lot.

Several "positions" , very exciting and I really became in a rush of slavery feeling, exactly what I'm looking for.

I'm looking forward to our second meeting and the date is set already !

So thanks a lot to Mr.Vikhor

******************************************